Bra spelautomatsajter

Att hitta en sajt som erbjuder spel på spelautomater är inte speciellt svårt på nätet. Frågan är snarare vilken man ska välja. Här nedan tittar på närmare på några av de spelautomatsajter som finns.

En av de kanske allra största sajterna vad gäller spelautomater är utan tvekan Sverigeautomaten med över 300 olika videoslots och andra typer av spelautomater, vilket är om inte flest på nätet så i alla fall i närheten. En fördel med Sverigeautomaten är att det går att spela både utan och med pengar, vilket kan vara bra om man är nybörjare och vill testa på hur det är att spela innan man satsar på riktigt.

En annan sajt med ett digert utbud av både spelautomater och slots är Leo Vegas. På sajten hittar man 250 slots och närmare 30 automater av alla möjliga och omöjliga slag. En fördel med Leo Vegas är att man inte bara kan spela på automaterna och slottarna på datorn utan också i mobilen.

Vera & John är en annan sajt med många roliga och spännande spelautomater. På sidan som kallas sig själva för ”Ett roligare casino” hittar man runt 350 olika slots och videoslots av alla möjliga olika varianter.