De populäraste spelautomaterna

enarmad bandit

Spelautomater online blir allt mer populärt på grund av de ofta är väldigt välgjorda och lägger flera nivåer av bonusar och komplexitet till spelet som gör det både underhållande och intressant. 

Många av de nya och populära spelen är baserade på filmer eller andra spel och tar sin stil eller humor från detta. Nedan följer ett antal exempel på några av de mest populäraste spelen just nu.

South park: Reel Chaos

Det har sedan tidigare funnits ett spel baserat på den kända tv-serien men denna gången tas det hela steget längre. Spelet utforska den “Superhjältevärld” som karaktärerna i tv-serien hade fantiserat fram och blir med det otroligt galet, dramatiskt och underhållande.

Mega fortune

Detta spelet tävlar inte med bäst grafik eller roligast upplägg utan några av internets största bonusar. Dessa jackpots är vad som som kallas “progressiva” och blir större och större desto mer det spelas på spelet runt om i världen. Potten har tidigare uppgått till tiotals miljoner euro.

Gonzo’s Quest

I detta spelet så följer vi en upptäcktsresare som söker efter Eldorado, staden av guld. Spelet går till så att stenblock i olika färger och utformning faller ner och de block man får vinst från försvinner och gör plats för att nya block faller in uppifrån. Om man har tur fortsätter då denna processen och för varje gång så får man en högre multiplikator, upp till 5 gånger vinsten.