Mega Fortune eller Mega Fortune Dreams?

Mega Fortune och Mega Fortune Dreams är två av NetEnts mest kända spel. Det som gör att spelen sticker ut är de otroliga progressiva jackpotts som finns i bägge spelen. Direkt på namnet hör du att Mega Fortune och Mega Fortune Dreams är mycket lika varandra. Spelen bygger nämligen på samma upplägg och liknar varandra på flera sätt, inte minst tematiskt. Mega Fortune kom före Mega Fortune Dreams, som kan sägas vara efterföljaren. Den viktiga frågan här är vilket av spelen som är bäst: är det Mega Fortune eller Mega Fortune Dreams som är mes värt att spela?

Spelfunktioner

I Mega Fortune har du 25 vinstlinjer medan du i Dreams endast har 20. I Mega Fortune kan du dessutom välja hur många vinstlinjer du vill ha aktiva. Den allra viktigaste funktionen att kolla in vad gäller vilket spel som faktiskt är bäst är vilken RTP spelen har, alltså vilken procent som Return to Player ligger på. Skillnaden är knappt värd att nämna I Mega Fortune är RTP:n på 96,6 % och i Dreams ligger den på 96,4 %. De har alltså i stort sätt samma RTP.

Utseende

Grafiken i spelen påminner mycket om varandra i de båda spelen. Grafiken är snygg utan att vara det som är det bästa med slotten. I båda spelen är det ren och skär lyx det handlar om i allt från omgivning till symboler.

Båda är bra spel

Både Mega Fortune och Mega Fortune Dreams är värda att spela. Båda spelen har free spins, bonusspel, wilds och progressiv jackpott. Det är därför svårt att bara välja ett av spelen. Det bästa du kan göra är att gå in och provspela båda varianterna och sedan bestämma dig. Du kan dessutom provspela helt gratis! Antingen kan du spela på NetEnts officiella webbplats eller så går du in på ett nätcasino och börjar spela där!