South Park: Reel Chaos

Hösten 2013 kom den första spelautomaten med South Park-tema och nu finns även uppföljaren. South Park Reel Chaos är uppföljaren till den omåttligt populära spelautomaten South Park.

I spelet är de välbekanta figurerna Cartman, Stan, Kyle och Kenny med flera tillbaka, men den här gången som superhjältar. Eftersom det är South Park bjuder spelet dig på både kaos och action. Det blir heller inte sämre av alla de olika vinstfunktionerna som ger dig olika vinster nästan hela tiden.

De som gillade South Park-automaten eller tv-serien kommer definitivt att tycka om Reel Chaos.

Grafik

Spelet har helt och hållet adapterat tv-seriens egna stil och gör det bra. Att spelet är tillverkat av Net Entertainment ger ännu en garanti för bra grafik med snygga, mjuka animationer. Spelet består av 5 hjul, 3 rader och 20 stycken vinstlinjer.

Specialfunktioner och bonusar

Reel Chaos innehåller de fyra specialfunktionerna Cartman’s Stacked Wilds, Kenny’s Multiplier, Stanley’s Multiplying Respin samt Kyle’s Overlay Wilds. Dessutom finns bonusrundan som heter Epic Bonus Spins. Bonusrundan aktiveras om du får bonussymboler på hjul 1, 3 och 5. För att få sin belöning gäller det att spöa sina fiender. Om turen är med dig får du följa med de populära karaktärerna från South Park till den sista striden. Vägen dit går genom fyra minifunktioner med en ny fiende för var och en. Varje övervunnen fiende ökar multiplikatorn, vilket kan ge upp till fyra gånger högre vinster.