Ytterligare spelchanser i sommar

Fotbolls EM 2016 Frankrike

Få utav er har säkert missat att fotbolls-EM numera har rullat igång på allvar, detta år beläget i Frankrike. Sportintresserad eller ej så öppnar detta som vanligt upp för en rad extramatcher att spela på hos spelbolagen och så även denna gång!

Även om det inte hör till vanligheten att vi på spelautomatertips.com avviker från vårt huvudämne när vi skriver, som är just spelautomater och andra närbesläktade casinospel. Tänkte vi detta år ta oss tid att skriva åtminstone ett inlägg om årets fotbolls EM och vad detta evenemang resulterar i just för dig som gillar att spela om pengar.

Bättre erbjudanden

En av de bästa sakerna för oss som gillar att spela är det faktum att när stora sportevents och liknande är i farten, vässar i princip samtliga spelbolag sina erbjudanden för att locka den ökade tillförseln av spelare till just dom. Du som spelare får med andra ord ett gratis smörgåsbord uppdukat mitt framför näsan på dig, om du bara vet vart du ska kolla.

Fler matcher – fler spel

Detta är någonting som egentligen är helt logiskt, men det tåls ändå att nämna. Under en pågående och storskalig fotbollsturnering som fotbolls EM 2016 så finns det helt enkelt fler matcher att spela på än vanligt under ett visst tidsspann. Detta betyder i förlängningen att du som spelare kan vältra dig i tillfällen att betta och många har det som tradition att dagligen följa upp turneringens utveckling för att hela tiden sitta på den mest uppdaterade informationen. Många sajter bjuder faktiskt på dagliga tips som kan underlätta ditt beslutsfattande inför kommande matcher, om det är så att du planerat att lägga en krona eller två för att spetsa spänningen ytterligare.

Ett varningens finger när det gäller Sverige

Det är extra lätt att bli patriotisk under ett fotbolls EM. Vi vill dock redan nu lyfta ett varningens finger efter Sveriges inledande match mot Irland och få er att tänka till en eller två gånger extra innan ni lägger en satsning till favör för vårt blågula landslag. Sverige ser helt enkelt inte bra ut och även om vi självfallet håller båda tummar och tår för att Sverige ska ta sig vidare ut gruppspelet, tror vi att våra chanser är såpass små att det är en onödig risk att lägga dina pengar på motsatsen.

Stämningen på Irland är dock på topp efter matchen, som ni själva kan kika på i klippet nedanför!